Η Α.Ν. ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε ιδρύθηκε το 1979 ως ατομική εταιρεία από τον Αναστάσιο Κωστόπουλο και μετατράπηκε  σε ανώνυμη εταιρεία το 1998.

Η εταιρεία εισάγει εξειδικευμένο εξοπλισμό παραγωγής και επεξεργασίας τροφίμων όπως αρτοσκευασμάτων και συναφών προϊόντων, προϊόντων κρέατος και  προϊόντων ζυμαρικών παρέχοντας παράλληλα πλήρη και συνεχή τεχνική υποστήριξη.

Αντιπροσωπεύει τους μεγαλύτερους κατασκευαστικούς οίκους από την Ευρώπη, την Αμερική, την Ιαπωνία και τον Καναδά με τεράστια εμπειρία στο χώρο Αρτοποιίας-Παραγωγής Πιτών-Ζαχαροπλαστικής-Μπισκοτοποιϊας-Συσκευασίας-Κρεατοσκευασμάτων-Ζυμαρικών και τεχνολογία αιχμής.

Με την πολυετή της εμπειρία στο χώρο μπορεί να προσφέρει αξιόπιστες και πρωτοπόρες τεχνολογικές λύσεις για την οργάνωση και τον εξοπλισμό από το μικρότερο Αρτοποιείο έως το μεγαλύτερο εργοστάσιο παραγωγής και επεξεργασίας τροφίμων. Εξαιτίας της δυνατότητας σοβαρής υποστήριξης των πελατών της στην υλοποίηση και λειτουργία τέτοιων μονάδων έχεις ως πελάτες της, τις καλύτερες εταιρείες του κλάδου. Παράλληλα παρέχει πλήρη τεχνολογική υποστήριξη αφού στελεχώνεται από έμπειρους μηχανικούς.

Επιπλέον διαθέτει τεχνολογικά προηγμένες υπηρεσίες και προϊόντα που μπορούν να αναβαθμίσουν ριζικά την ποιότητα των προϊόντων και να μειώσουν τα κόστη παραγωγής. Σκοπός της εταιρείας μας είναι να συνδυάζει τη τεχνολογική υπεροχή των προϊόντων που εκπροσωπεί με την εμπειρία και την εξειδίκευση των στελεχών της.

Τέλος η Α.Ν. ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε. με συνεχείς επενδύσεις στο τομέα των εγκαταστάσεων της, στη μηχανοργάνωση και κυρίως στο εξειδικευμένο προσωπικό της ευρίσκεται συνεχώς στην πρωτοπορία του χώρου.