ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΑΡΤΟΠΟΙΪΑΣ Α.Ν.ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε.
ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΑΡΤΟΠΟΙΪΑΣ Α.Ν.ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε.

Η Α.Ν. ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε ιδρύθηκε το 1979 ως ατομική εταιρεία από τον Αναστάσιο Κωστόπουλο και μετατράπηκε  σε ανώνυμη εταιρεία το 1998.

Η εταιρεία εισάγει εξειδικευμένο εξοπλισμό παραγωγής αρτοσκευασμάτων και συναφών προϊόντων, παρέχοντας παράλληλα πλήρη και συνεχή τεχνική υποστήριξη.

Αντιπροσωπεύει τους μεγαλύτερους κατασκευαστικούς οίκους από την Εύρωπη, την Αμερική, την Ιαπωνία και τον Καναδά με τεράστια εμπειρία στο χώρο Αρτοποιϊας-Ζαχαροπλαστικής-Μπισκοτοποιϊας-Συσκευασίας και τεχνολογία αιχμής.

Με την πολυετή της εμπειρία στο χώρο μπορεί να προσφέρει αξιόπιστες και πρωτοπόρες τεχνολογικές λύσεις για την οργάνωση και τον εξοπλισμό απο το μικρότερο Αρτοποιείο έως το μεγαλύτερο εργοστάσιο αρτοσκευασμάτων και συναφών προϊόντων. Εξαιτίας της δυνατότητας σοβαρής υποστήριξης των πελατών της στην υλοποίηση και λειτουργία τέτοιων μονάδων έχεις ως πελάτες της, τις καλύτερες εταιρείες του κλάδου. Παράλληλα παρέχει πλήρη τεχνολογική υποστήριξη αφού στελεχώνεται από έμπειρους μηχανικούς.

Η γκάμα των προϊόντων που διαθέτει συμπεριλαμβάνει κλιβάνους, φούρνους πρατηρίου, ζυμωτήρια, στόφες, προστόφες, ζυγοκοπτικά, διαιρετικές, γραμμές παραγωγής αρτιδίων, γραμμές παραγωγής τοστ, γραμμές παραγωγής για πίττες για σουβλάκια, γραμμές παραγωγής φρυγανιάς κ.α.

Επιπλέον διαθέτει τεχνολογικά προηγμένες υπηρεσίες και προϊόντα που μπορούν να αναβαθμίσουν ριζικά την ποιότητα των προϊόντων και να μειώσουν τα κόστη παραγωγής. Σκοπός της εταιρείας μας είναι να συνδυάζει τη τεχνολογική υπεροχή των προϊόντων που εκπροσωπεί με την εμπειρία και την εξειδίκευση των στελεχών της.

Τέλος η Α.Ν. ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε. με συνεχείς επενδύσεις στο τομέα των εγκαταστάσεων της, στη μηχανοργάνωση και κυρίως στο εξειδικευμένο προσωπικό της ευρίσκεται συνεχώς στην πρωτοπορεία του χώρου.