ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΑΡΤΟΠΟΙΪΑΣ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ Α.Ν.ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε.

 

ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΑΡΤΟΠΟΙΪΑΣ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ Α.Ν.ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε.

Μικρές λύσεις…με μεγάλο όφελος! Επενδύστε σε μία από τις μηχανές και δείτε την αποδοτικότητα τους στην πράξη! Αύξηση παραγωγικότητας με μικρή επένδυση και μεγάλο όφελος. Οικονομικές λύσεις για παραγωγή ταρτών, συστήματα ψεκασμού, φρυγανιέρες και δοσομετρικές & γεμιστικές μηχανές.

ΦΡΥΓΑΝΙΕΡΑ JAC PICO: Η ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΦΡΥΓΑΝΙΕΡΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ

ΦΡΥΓΑΝΙΕΡΑ JAC PICO

 

 

 

 

 

 

Οι φρυγανιέρες της εταιρείας JAC κατασκευάζονται στο Βέλγιο, από υλικά υψηλής ποιότητας έχουν μοναδικό πατενταρισμένο σύστημα ISC “εξυπνης διαχείρισης κοπής” (Intelligent Slicing Concept), προσφέροντας εξαιρετικά αποτελέσματα κοπής και αξιοπιστία σε κάθε χρήση.

 

Χειροκίνητη Ταρτομηχανή Little Champion

ΤΑΡΤΟΜΗΧΑΝΕΣ

 

 

Οι ταρτομηχανές Champion είναι χειροκίνητες και διατίθενται σε μικρά και μεγάλα μεγέθη. Παραγωγικότητα: μέχρι 400 τμχ/ώρα. Οι μηχανές είναι εύκολες στη χρήση και μπορεί να τις διαχειριστεί ακόμη και ανειδίκευτο προσωπικό. Η αλλαγή των κεφαλών διαμόρφωσης γίνεται πολύ απλά και γρήγορα. Κατ’επιλογήν: ηλεκτρικά θερμαινόμενη κεφαλή.

 

 

 

 

 

 

Μονάδες Ψεκασμού

ΜΟΝΑΔΕΣ ΨΕΚΑΣΜΟΥΜΟΝΑΔΕΣ ΨΕΚΑΣΜΟΥΜΟΝΑΔΕΣ ΨΕΚΑΣΜΟΥ

Συστήματα ψεκασμού για όλους τους τύπους υγρού αυγού,υλικών επικάλυψης, νερού, λαδιού κ.α. Τεχνολογία που δεν απαιτεί συντήρηση. Ψεκασμός με ελάχιστη δημιουργία νεφελώματος.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

iSPOT Unifiller Δοσομετρική-Γεμιστική-Αντλία Μεταφοράς

iSpot Depositor

Αναρρόφηση προϊόντος κατ’ευθείαν μέσα από τον κάδο του προϊόντος ή τη λεκάνη του μίξερ. Χωρίς χοάνη. Εύκολη στον καθαρισμό. Κατάλληλη για αποθέσεις απο 9-220ml ανάλογα με τον κύλινδρο. Παραγωγικότητα : 140 αποθέσεις/λεπτό. Εξοπλισμένη με πιστόλι πολλαπλών χρήσεων. Η iSpot είναι κατάλληλη για γεμίσεις, δοσομετρήσεις καθώς και μεταφορά προϊόντων, άφού μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σαν αντλία.