ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ ΛΑΜΑΡΙΝΩΝ-ΣΚΕΥΩΝ

Επιτραπέζιο Πλυντήριο Σκευών

ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ ΛΑΜΑΡΙΝΩΝ-ΣΚΕΥΩΝΕπιτραπέζιο πλυντήριο σκευών πολύ γερή κατασκευή. Με εντοιχισμένη αντλία ξεπλύματος. Πλήρως αυτόματη λειτουργία πλυσίματος. Εξοπλισμένο με δοχείο συλλογής υπό κλίση. Κύκλωμα αναρρόφησης/αποχέτευσης.

Πλυντήριο Σκευών

ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ ΛΑΜΑΡΙΝΩΝ-ΣΚΕΥΩΝ Πλυντήριο σκευών υψηλής τεχνολογίας, με διεθνή πατέντα στο σύστημα πλυσίματος. Εξαιρετικό σύστημα πλυσίματος, για άριστο, γρήγορο και οικονομικό καθαρισμό λαμαρινών, φορμών και άλλων σκευών.

Πλυντήρια για καλάθια και λαμαρίνες

Bx230SPECIALΤα πλυτήρια για καλάθια και λαμαρίνες είναι σχεδιασμένα για να προσφέρουν, κυρίωσ στο τομέα της Αρτοποιίας, εξαιρετικά αποτελέσματα με ιδιαίτερα χαμηλά κόστη. Όλα τα μοντέλα είναι κατάλληλα για τη βιομηχανία των τροφίμων, όπου απαιτείται ο καθαρισμός και το πλύσιμο μεγάλου αριθμού καλαθιών/λαμαρινών κάθε μέρα. Τα συγκεκριμένα πλυντήρια προσφέρουν ευκολία χεριρισμού και εξαιρετικά αποτελέσματα καθαρισμού σύμφωνα με τις πιο αυστηρές αρχές καθαριότητας. Basket & Tins & Tray Washers

Πλυντήρια για καλάθια, λαμαρίνες και φόρμες

FX900Η μεγάλη γκάμα διαφορετικών μοντέλων είναι η απάντηση σε κάθε ανάγκη καθαρισμού καλαθιών, λαμαρινών, φορμών, σκευών κ.α. Είναι η τέλεια λύση για αρτοποιεία, ζαχαροπλαστεία και γενικά μονάδων στη βιομηχανία τροφίμων. Υπάρχει η δυνατότητα πολλών επιλογών, οι οποίες μπορούν να ταιριάξουν απόλυτα με τις ανάγκες  σας.

mihanimata-artopoiias-kostopoulos