ΣΤΟΦΕΣ / ΨΥΓΕΙΑ ΣΤΟΦΕΣ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Η στόφα / ψυγείο-στόφα είναι ένα χρήσιμο και απαραίτητο μηχάνημα για τα Αρτοποιεία, Εστιατόρια, Ξενοδοχεία και όλων των ειδών τα Εργαστήρια που παράγουν ξεκούραστα/στοφαρισμένα είδη ζύμης (σφολιατοειδή, είδη αρτοποιίας, πίτσα κ.α.).

Λόγω της ευελιξίας χρήσης, του νέου συστήματος προγραμματισμού και ελέγχου Tecnomac, υπάρχει η δυνατότητα να χρησιμοποιηθεί η στόφα ψυγείο και σαν απλή στόφα, ή σαν θάλαμος ξεπαγώματος, ή και σαν  θάλαμος ψύξης.

Πλεονεκτήματα:

Θερμοκρασία: -3º / + 35º C

Υγρασία: 65%  – 95%

Ικανότητα: 25 σχάρες διαστ. 60 x 40

5 Φάσεις διατήρησης ζύμης

Κατασκευή από ανοξείδωτο ατσάλι

Σύμφωνα με προδιαγραφές HAACP

Στρογγυλεμένες άκρες στο εσωτερικό του θαλάμου.

Μαγνητικό λάστιχο σε όλη την περίμετρο της πόρτας για σωστό θερμικό σφράγισμα.

Σύστημα Διανομής Αέρα 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ο αέρας διαχέεται μέσα στο κάθετο κανάλι, που βρίσκεται στην αριστερή πλευρά και το οποίο έχει ανοίγματα και ρυθμιζόμενο κλαπέ στο κάτω μέρος του. Το σύστημα ανακύκλωσης αέρα, μέσω ‘καθοδηγούμενης κίνησης’, εγγυάται ομοιόμορφη διανομή αέρα και εξασφαλίζει την παραγωγή ομοιογενών προϊόντων στοφαρίσματος, χωρίς διαφορές ανάμεσα στην πρώτη και την τελευταία λαμαρίνα.

Έλεγχος Θερμοκρασίας “σημείο neutral”

 

 

 

 

 

 

 

 

Η δυνατότητα παραγωγής ζέστης (μέχρι+36°C) και κρύου (μέχρι -18°) επιτρέπει την ελάχιστη απόκλιση (delta T) για παράδειγμα των 3°C  και εγγυάται ακριβή και πραγματική θερμοκρασία σύμφωνα με την τιμή που έχει καθοριστεί, εξασφαλίζοντας ακόμη περισσότερο την ποιότητα των προϊόντων.

Έλεγχος Υγρασίας

 

 

 

 

 

 

 

 

Κάθε μοντέλο είναι εξοπλισμένο με συσκευή παραγωγής υγρασίας με εύρος ρύθμισης από 65 έως 95%. Αυτό το χαρακτηριστικό συμβάλει επίσης στην καλή ποιότητα των παραγόμενων προϊόντων.

στοφες ψυγεια στοφες castelmac tecnomac lc cl stofes psygeia stofes stofes psygeia stofes proovers retarded proofers castelmac tecnomac lc cl στοφες στοφα ψυγειο στοφα προστοφα prostofa