ΣΤΟΦΕΣ / ΨΥΓΕΙΑ ΣΤΟΦΕΣ

FermalievitazioneΗ στόφα / ψυγείο-στόφα είναι ένα χρήσιμο και απαραίτητο μηχάνημα για τα εργαστήρια (σφολιατοειδή, είδη αρτοποιίας, πίτσα κ.α.) που παράγουν ξεκούραστα/στοφαρισμένα είδη ζύμης. Λόγω της ευελιξίας χρήσης, του νέου συστήματος προγραμματισμού και ελέγχου Tecnomac, υπάρχει η δυνατότητα να χρησιμοποιηθεί η στόφα ψυγείο και σαν απλή στόφα, ή σαν θάλαμος ξεπαγώματος, ή και σαν  θάλαμος ψύξης. Η κατασκευή από πάνελ, επιτρέπει την εγκατάσταση ακόμη και σε μέρη με δύσκολη πρόσβαση ή περιορισμένα ανοίγματα, όπως υπόγεια, όροφοι κ.α. Κατ’επιλογήν Εσωτερικό & Εξωτερικό τελείωμα σε ανοιξείδωτο ατσάλι. Με σύστημα αέρα Tecno Air System και σύστημα διανομής θέρμανσης (με ή χωρίς εξατμιστή). Ηλεκτρονικό σύστημα παραγωγής ατμού. Πίνακας ελέγχου BigaControl+, για τη διαχείριση της θερμοκρασίας και της υγρασίας. Δυνατότητα προγραμματισμού μίας φάσης με χρονόμετρο.

 

Σύστημα Διανομής Αέρα 

 

sistema distribuzione aria

Ο αέρας διαχέεται μέσα στο κάθετο κανάλι, που βρίσκεται στην αριστερή πλευρά και το οποίο έχει ανοίγματα και ρυθμιζόμενο κλαπέ στο κάτω μέρος του. Το σύστημα ανακύκλωσης αέρα, μέσω ‘καθοδηγούμενης κίνησης’, εγγυάται ομοιόμορφη διανομή αέρα και εξασφαλίζει την παραγωγή ομοιογενών προϊόντων στοφαρίσματος, χωρίς διαφορές ανάμεσα στην πρώτη και την τελευταία λαμαρίνα.

 

Έλεγχος Θερμοκρασίας “σημείο neutral”

punto neutroΗ δυνατότητα παραγωγής ζέστης (μέχρι+36°C) και κρύου (μέχρι -18°) επιτρέπει την ελάχιστη απόκλιση (delta T) για πάραδειγμα των 3°C  και εγγυάται ακριβή και πραγματική θερμοκρασία σύμφωνα με την τιμή που έχει καθοριστεί, εξασφαλίζοντας ακόμη περισσότερο την ποιότητα των προϊόντων.

 

Έλεγχος Υγρασίας

Κάθε μοντέλο είναι εξοπλισμένο με συσκευή παραγωγής υγρασίας με εύρος ρύθμισης από 65 έως 95%. Αυτό το χαρακτηριστικό συμβάλει επίσης στην καλή ποιότητα των παραγόμενων προϊόντων.

στοφες ψυγεια στοφες castelmac tecnomac lc cl stofes psygeia stofes stofes psygeia stofes proovers retarded proofers castelmac tecnomac lc cl στοφες στοφα ψυγειο στοφα προστοφα prostofa