Κώνος Πλάσεως CR 59

Conical Dough Rounder CR 59Κώνος πλάσεως χωρίς λάδι / με λάδι.
Άριστο πλάσιμο στρογγυλοποίησης.
Ιδανικός διαχωρισμός των τεμαχίων της ζύμης που έρχονται απο τη κοπτοδιαιρετική.
Ελάχιστα ξέφτια ζύμης.
Ο κώνος πλάσεως CR 59 είναι κατάλληλος για πολλούς τύπους ζυμαριών, όπως ζύμες σίτου, σίτου/σίκαλης, πολύσπορες και ολικής άλεσης. Τα κομμάτια της ζύμης εισέρχονται στον κώνο πλάσεως και πλάθονται σε στρογγυλό σχήμα μέσω των ειδικά διαμορφωμένων οδηγών. Οι οδηγοί κινούνται μηχανικά προσφέροντας μεγάλη ακρίβεια μεταξύ οδηγών και κώνου, και έτσι δεν δημιουργούνται ξέφτια ζύμης.

 

Κώνος Πλάσεως CR 59 AT

Conical Dough Rounder CR 59 ATΚώνος πλάσεως με/ χωρίς λάδι.
Άριστο πλάσιμο στρογγυλοποίησης.
Ιδανικός διαχωρισμός των τεμαχίων της ζύμης που έρχονται από την κοπτοδιαιρετική.
Ελάχιστα ξέφτια ζύμης.
Ο κώνος πλάσεως CR 59 AT είναι κατάλληλος για πολλούς τύπους ζυμαριών, όπως ζύμες σίτου, σίτου/σίκαλης, πολύσπορες και ολικής άλεσης.  Τα κομμάτια της ζύμης εισέρχονται στον κώνο πλάσεως και πλάθονται σε στρογγυλό σχήμα μέσω των ειδικά διαμορφωμένων οδηγών. Οι οδηγοί κινούνται μηχανικά προσφέροντας μεγάλη ακρίβεια μεταξύ οδηγών και κώνου, και έτσι δεν δημιουργούνται ξέφτια ζύμης.

 

Κώνος Πλάσεως CCR 59

Cylindrical Conical Rounder CCR 59Κώνος πλάσεως χωρίς λάδι / με λάδι.
Άριστο πλάσιμο στρογγυλοποίησης.
Ιδανικός διαχωρισμός των τεμαχίων της ζύμης από την κοπτοδιαιρετική.
Ελάχιστα ξέφτια ζύμης.
Ο κώνος πλάσεως CCR 59 είναι κατάλληλος για πολλούς τύπους ζυμαριών, όπως ζύμες σίτου, σίτου / σίκαλης, πολύσπορες και ολικής άλεσης. Τα κομμάτια της ζύμης εισέρχονται στον κώνο πλάσεως και πλάθονται σε στρογγυλό σχήμα μέσω των ειδικά διαμορφωμένων οδηγών. Οι οδηγοί κινούνται μηχανικά προσφέροντας μεγάλη ακρίβεια μεταξύ οδηγών και κώνου, και έτσι δεν δημιουργούνται ξέφτια ζύμης.

 

Κώνος Πλάσεως CCR 69 AT

Industrial Cylindrical Conical Rounder CCR 69 ATΒιομηχανικός Κώνος Πλάσεως.
Μέγιστο μήκος πλασίματος στρογγυλοποίησης: 6 μέτρα
Κώνος με μεγάλη διάμετρο, μεγάλη απόσταση μεταξύ των τεμαχίων της ζύμης.
Ο κώνος CCR 69 AT είναι ένας βιομηχανικός κώνος που χρησιμοποιείται στις βιομηχανικές γραμμές επεξεργασίας ζύμης με παραγωγικότητες έως 10.000τμχ/ώρα και πολλές ώρες παραγωγής.         Η μηχανή είναι κατάλληλη για πολλούς τύπους ζυμαριών, όπως ζύμες σκληρές και μαλακές, ζύμες σίτου και σίτου / σίκαλης.

konos plaseos