Επιτραπέζια Μηχανή Γλασαρίσματος

CLOSE UPΗ μικρότερη αυτόματη μηχανή γλασσαρίσματος με εργονομικό σχεδιασμό και άριστα αποτελέσματα διαχείρισης διαφορετικών υλικών και διακοσμήσεων. Με παραγωγικότητα 15τμχ/λεπτό. Με δυνατότητα εξοπλισμού με κουρτίνα για γλάσσο και φοντάν, με σύστημα επικάλυψης με δυο χρώματα. Απλή στη χρήση, με ηλεκτρονικό σύστημα για τη ρύθμιση ροής του υλικού και για τη ρύθμιση της ταχύτητας της ταινίας. Με φάρδος επικάλυψης 180χιλ.

Μηχανή Γλασαρίσματος για Λαμαρίνα και Μεγαλύτερα Προϊόντα

40 BANDΑυτόματη μηχανή γλασσαρίσματος κατάλληλη για ημερήσια παραγωγή 2.000τμχ (περίπου 50kg υλικού επικάλυψης) με άριστα αποτελέσματα διαχείρισης διαφορετικών υλικών και διακοσμήσεων. Με κουρτίνα για γλάσσο και φοντάν με ρυθμιζόμενη επικάλυψη. Απλή στη χρήση, με ηλεκτρονικό σύστημα για τη ρύθμιση ροής του υλικού και για τη ρύθμιση της ταχύτητας της ταινίας. Με φάρδος επικάλυψης 400χιλ.

 

Επικαλυπτική μηχανή μεγάλης παραγωγικότητας για διαφορετικά προϊόντα

Σχεδιασμένη  να  επικαλύπτει με ένα ίσο κάλυμα υγρής σοκολάτας, fontan, καραμέλα και άλλα είδη επικαλύψεων ζεστού τύπου.
Η μηχανή αποτελείται από δύο ανεξάρτητα κομμάτια. Το κάτω κομμάτι που επιτρέπει την αποθήκευση του προιόντος μετά  τη χρήση και το άνω, το οποίο αφού αποσπάται , μπορεί να καθαριστεί εύκολα. Χωρητικότητα δοχείου προϊόντος 100 λίτρα. Ανοξείδωτη κατασκευή

Συμπεριλαμβάνει:
– Ταινία μεταφοράς από ανοξείδωτο ατσάλι
– Κουρτίνα γλασσαρίσματος
– Κουρτίνα αέρα
– Σύστημα γλασσαρίσματος με σχέδια

Χαρακτηριστικά:
– Tαχύτητα: 1,5 – 4,5 μέτρα/λεπτό
– Μέση θερμοκρασία 45˚C
– Μπεν μαρι για τη σωστή θέρμανση  του  υλικού.
– Ηλεκτρονική ένδειξη θερμοκρασίας
– Ηλεκτρονικός ρυθμιστής θέρμανσης υλικού

mihanimata-artopoiias